Drie weken geleden ben ik gevraagd door NSMBL (mag ik even gillen?) voor een interview over #Work en mijzelf als startende ondernemer. Zelf volg ik NSMBL al een lange tijd dus je kunt begrijpen hoe spannend ik dit vond. 

De insteek van het interview zou gaan over mijn visie, challenges die ik tegen ben gekomen en eventueel advies wat ik heb voor andere vrouwen die hun eigen bedrijf zouden willen starten. Ik kon mij dus enigsinds voorbereiden maar niet volledig. Normaal gesproken leid ik een (sollicitatie)gesprek en was het dus voor mij extra lastig om die controle volledig uit handen te geven.

28 maart was het zover en vandaag is het interview online. Daar sta ik dan tussen de 1 april grap van Justin Bieber, overnachten in het Louvre en het hoofd van Ryan Gosling. Wat super tof, gaaf en ontzettend leuk. Bedankt Tessa dat je mij zo waanzinnig hebt neergezet en dat je alle ‘uhhs’ eruit hebt gehaald. Hoe zenuwachting ik was, hoe snel ons gesprek natuurlijk aanvoelde. 

Door dit interview heb ik veel nieuwe dingen geleerd en zijn er nieuwe ideeën ontstaan. 
Nieuwsgierig over hoe ik #Work ben begonnen, hoe ik omga met concurrentie en challenges? Klik dan hier!