Over #Work

Ben jij op zoek naar de juiste dynamiek, persoonlijke begeleiding en een ongedwongen sfeer? Dan pas jij bij #Work!

#Work specialiseert zich in ondersteunend, commercieel en creatief personeel. Denk aan een veelzijdige baan als Office Manager, een baan met veel vrijheid als Accountmanager of een Marketeer bij een toffe organisatie. #Work brengt enthousiaste mensen en leuke bedrijven samen, is een partner/verlengstuk van een bedrijf én een begeleider voor kandidaten.
Weten bij welk bedrijf een kandidaat past en andersom, is waar het om gaat en dat is waar ik goed in ben!

Omdat #Work een ‘kleine’ organisatie is, weet je altijd met wie je contact hebt en kan er snel gehandeld worden. #Work vindt persoonlijk en gezellig contact belangrijk want:
solliciteren mag wel wat leuker worden!

Een samenwerking met #Work staat voor persoonlijkheid, betrokkenheid en toegankelijkheid.

Past dit bij jou? Neem dan gerust contact met mij op en wie weet proosten we snel op jouw nieuwe baan of drink ik koffie bij jouw bedrijf tijdens een vrijblijvende kennismaking op locatie.

Persoonlijk

Omdat #Work een ‘kleine’ organisatie is, weet je altijd met wie je contact hebt en kan er snel gehandeld worden.

Ervaring

Doordat ik in mijn loopbaan de functies van Intercedent, Recruiter en Accountmanager heb vervuld, kan ik mij goed verplaatsen in de behoeften van zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Betrokken van A tot Z

Ik wil graag zoveel mogelijk weten wat er speelt. Geen 9-5 mentaliteit maar 24/7 klaar staan voor zowel de werknemer als werkgever.

Marieke Zevenbergen

Marieke Zevenbergen

29 jaar, wonend in Alkmaar en Founder van #Work

Ik sta voor persoonlijkheid, langdurige samenwerkingen en snel schakelen. Aangezien het zelden voorkomt dat het mij niet lukt om de juiste match te maken en doorga tot het einde ben ik #Work begonnen! Dit doe ik momenteel al bijna 2 jaar met veel passie en plezier.

Max Wilgenhof

Max Wilgenhof

21 jaar, wonend in Castricum en Stagiair bij #Work

Ik volg de opleiding commercieel medewerker binnendienst. Diverse commerciele bijbanen gehad, waardoor ik mij erg betrokken voel tot deze branche. Daarom vind ik het leuk #Work te helpen om de perfecte match te maken.