Over

Over #Work

Vind jij uitzendbureaus ook zo onpersoonlijk, stoffig en ongezellig? Dan ben je bij #Work aan het goede adres. #Work specialiseert zich in ondersteunend en commercieel personeel. Denk aan een veelzijdige baan als Office Manager, een baan met veel vrijheid als Accountmanager of een Marketeer bij een toffe internetorganisatie.
#Work onderscheidt zich door het persoonlijke en gezellige contact; want solliciteren mag wel wat leuker worden!

Een samenwerking met #Work staat voor persoonlijkheid, betrokkenheid en toegankelijkheid.

#Work brengt enthousiaste mensen en leuke bedrijven samen. Is een partner/verlengstuk van een bedrijf en een begeleider voor kandidaten.
Omdat #Work een ‘kleine’ organisatie is, weet je altijd met wie je contact hebt en kan er snel gehandeld worden.
Weten bij welk bedrijf een kandidaat past en andersom is waar het om gaat, dat is waar #Work goed in is.
Nieuwsgierig hoe? Neem dan gerust contact op en wie weet proosten we snel op jouw nieuwe baan of drinken wij koffie bij jouw bedrijf tijdens een vrijblijvende kennismaking.

#Work kantoor
#Work deur
#Work stoel

Persoonlijk

Je hebt altijd één contactpersoon: Amber of Marieke. Daarom weet je ook altijd met wie je contact hebt en kan er snel gehandeld worden. Bovendien is het ook gewoon mega gezellig.

Ervaren

Door onze ruime ervaring en groot netwerk in commercieel personeel, hebben wij vaak een passende kandidaat die al bekend is bij #Work.

Betrokken van A tot Z

Jouw behoeften staan voor ons áltijd voorop. Daarom staan wij voor jou klaar en kun je ons altijd bereiken als er iets speelt. Wij zijn betrokken vanaf de eerste tot aan de laatste stap.