Over

Over het gezicht achter #Work

De snelle versie:

  1. Eigenaar van #Work, hét werving & selectie bureau van Alkmaar, gespecialiseerd in ondersteunend, commercieel en creatief personeel.
  2. Vrolijk, energiek en zorgzaam.
  3. Leeft op lijstjes en noteert álles. Van boodschappen tot zakelijke to-do’s en klusjes in huis.
  4. Verwelkomt klanten altijd met een goede kop koffie, maar is zelf de grootste theeleut. Gemberthee met een schijfje sinaasappel for the win!
  5. Pro in snel schakelen. Een werkdag tot 17.00 uur bestaat niet.

Marieke in een notendop:

Geboren in 1989, opgegroeid in Alkmaar, ervaring als intercedent, recruiter en accountmanager. Na vijf jaar in loondienst was het tijd voor het ‘échte’ werk: een eigen bedrijf. Brengt enthousiaste mensen en leuke bedrijven samen, partner van een bedrijf én begeleider voor kandidaten. Minimaal vijf keer per dag telefoon kwijt en draagt nooit make-up. Want: zonde van de tijd.
Sinds mei 2018 trotse eigenaresse van #Work en sinds september 2019 te vinden in eigen kantoor in de binnenstad van hartje Alkmaar.

Klinkt dit als een uitnodiging voor een gezellige koffie? Neem dan contact met mij op. Wie weet, proosten we dan snel op jouw nieuwe baan of drink ik een kop thee bij jouw bedrijf tijdens een vrijblijvende kennismaking op locatie.

#Work kantoor
#Work deur
#Work stoel

Persoonlijk

Je hebt één contactpersoon: that’s me! Daarom weet je ook altijd met wie je contact hebt en kan er snel gehandeld worden. Bovendien is het ook gewoon mega gezellig.

Ervaren

Door mijn ruime ervaring als Intercedent, Recruiter en Accountmanager kan ik mij goed in jouw behoeftes verplaatsen.

Betrokken van A tot Z

Jouw behoeften staan voor mij áltijd voorop. Daarom sta ik voor jou klaar en kun je mij altijd bereiken als er iets speelt. Ik ben betrokken vanaf de eerste tot aan de laatste stap.