Jij hebt maar één doel en dat is de juiste werknemer vinden voor jouw vacature. Of het nu gaat om een starter of een ervaren kracht, tijdelijk of vast, parttime of fulltime, ik ga het regelen! Wij gaan samen kijken welke dienst het beste bij de opdracht past. Werving en selectie of uitzenden:

Werving en Selectie
Heb je een vacature maar geen tijd of middelen om hem uit te zetten? Dan helpt #Work jou graag. Tijdens een persoonlijk of uitgebreid telefonisch gesprek hoor ik graag  wat voor kandidaat je zoekt en ik ga voor je aan de slag. Ik screen de kandidaten, voer de eerste gesprekken en stel binnen enkele dagen geschikte kandidaten voor, die voldoen aan harde criteria en past bij het bedrijf. Is er een klik? Dan neem je de kandidaat meteen zelf in dienst. Geïnteresseerd in Werving en Selectie? Lees meer.

Uitzenden
Uitzenden via #Work betekent; flexibiliteit, risicoloos en gemak. Door middel van mijn netwerk, database en middelen kan ik snel een passende kandidaat vinden. Je vertelt mij wat je zoekt; parttime/fulltime, tijdelijk/vast, starter/specialist en ik ga direct aan de slag! Ik stel de kandidaat voor, jij neemt hem of haar aan en ik zorg voor de betaling van zijn of haar salaris en ben officieel zijn of haar werkgever. Dat betekent dat jullie een leuke werknemer rijker zijn maar je niet druk hoeft te maken om alle risico’s (bijvoorbeeld ziekte) of administratieve rompslomp. Nog meer voordelen over Uitzenden? Lees meer.

Toch nog vragen over de mogelijkheden en/of werkwijze? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.