Werkgevers

Dít kan #Work voor jou betekenen

Jij hebt maar één doel en dat is de ideale kandidaat vinden voor jouw vacature. Dat komt goed uit. Want #Work zorgt ervoor dat jij dat doel behaalt! Of het nu gaat om een starter of een ervaren kracht, tijdelijk, vast, parttime of fulltime: wij nemen het geregel voor jou uit handen. Zodat jij je met andere dingen bezig kunt houden. 

Heb je een toffe opdracht? Dan kijken we samen naar welke dienst daar het beste bij aansluit. Je kunt kiezen uit werving en selectie of uitzenden. Wij hebben de stappen per dienst hieronder alvast voor je op een rij gezet!

Werving en selectie

Heb je een vacature, maar geen tijd of middelen om hem uit te zetten? Dan ben je bij #Work aan het juiste adres. Hoe? Met het #Work 3-stappenplan.
Stap 1: Tijdens een koffie of uitgebreid telefonisch gesprek vertel je ons wat voor kandidaat je zoekt en gaan wij daar direct mee aan de slag.
Stap 2: Wij screenen de kandidaten voor je, voeren de eerste gesprekken en stellen binnen enkele dagen geschikte kandidaten aan je voor, die voldoen aan harde criteria en passen bij jouw bedrijf.
Stap 3: Is er een goede klik? Dan neem je de kandidaat meteen zelf in dienst.
As easy as that!

Uitzenden

Uitzenden via #Work betekent; flexibiliteit, risicoloos én gemak. Met ons ruime netwerk, database en middelen vinden wij in een mum van tijd jouw ideale kandidaat. Hoe? Nou, zo:
Stap 1: Je vertelt ons waarnaar je op zoek naar bent: parttime/fulltime, tijdelijks/vast, starter/specialist en wij gaan er direct mee aan de slag. 
Stap 2: Wij stellenl een geschikte kandidaat aan je voor.
Stap 3: Jij neemt hem of haar aan een wij zorgen voor de betaling van zijn of haar salaris, zodat jij officieel een nieuwe werknemer rijker bent zónder dat je je druk hoeft te maken om eventuele risico’s of administratieve rompslomp. 

Onze vacatures

Heb jij een passie voor sales en lijkt het jou gaaf om bedrijven te helpen met hun online vindbaarheid van hun bedrijf, website en/of vacatures? Dan past deze functie bij jou!
Wil jij tijd overhouden voor jezelf, voor bijvoorbeeld je hobby’s of tijd doorbrengen met jouw (klein)kinderen of ben jij een student en wil jij naast jouw studie wel nog een leuk salaris verdienen? Kom dan werken bij Triple15!
Hoe vaak heb jij een energie verkoper aan de lijn, gaan je haren recht overeind staan en denk je: dit kan ik veel beter en professioneler?
Wil jij als ZZP’er werken vanuit waar jij wil, bij een jong en betrouwbaar bedrijf?
Wil jij maximale vrijheid ervaren tijdens je werk? Werken waar en wanneer jij wil? Dan is dit een leuke functie voor jou!
Ben jij de sales topper die wij zoeken?

Toch nog vragen over de mogelijkheden en/of werkwijze? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.