Werkgevers

Dít kan ik voor jou betekenen

Jij hebt maar één doel en dat is de ideale kandidaat vinden voor jouw vacature. Dat komt goed uit. Wat ik zorg ervoor dat jij dat doel behaalt! Of het nu gaat om een starter of een ervaren kracht, tijdelijk, vast, parttime of fulltime: ík neem het geregel voor jou uit handen. Zodat jij je met andere dingen bezig kunt houden. 

Heb je een toffe opdracht? Dan kijken we samen naar welke dienst daar het beste bij aansluit. Je kunt kiezen uit werving en selectie of uitzenden. Ik heb de stappen per dienst hieronder alvast voor je op een rij gezet!

Werving en selectie

Heb je een vacature, maar geen tijd of middelen om hem uit te zetten? Dan ben je bij #Work aan het juiste adres. Hoe? Met het #Work 3-stappenplan.
Stap 1: Tijdens een koffie of uitgebreid telefonisch gesprek vertel je mij wat voor kandidaat je zoekt en ga ik daar direct mee aan de slag.
Stap 2: Ik screen de kandidaten voor je, voer de eerste gesprekken en stel binnen enkele dagen geschikte kandidaten aan je voor, die voldoen aan harde criteria en passen bij jouw bedrijf.
Stap 3: Is er een goede klik? Dan neem je de kandidaat meteen zelf in dienst.
As easy as that!

Uitzenden

Uitzenden via #Work betekent; flexibiliteit, risicoloos én gemak. Met mijn ruime netwerk, database en middelen vind ik in een mum van tijd jouw ideale kandidaat. Hoe? Nou, zo:
Stap 1: Je vertelt mij waarnaar je op zoek naar bent: parttime/fulltime, tijdelijks/vast, starter/specialist en ik ga er direct mee aan de slag. 
Stap 2: Ik stel een geschikte kandidaat aan je voor.
Stap 3: Jij neemt hem of haar aan een ík zorg voor de betaling van zijn of haar salaris, zodat jij officieel een nieuwe werknemer rijker bent zónder dat je je druk hoeft te maken om eventuele risico’s of administratieve rompslomp. 

Onze vacatures

Ben jij een commerciële, enthousiaste, zelfstandige intercedent? En wil je werken bij een kleine organisatie waar je gestimuleerd wordt om het beste uit jezelf te halen?
Werken vanuit huis als sales medewerker voor de mooiste tijdschriften. Denk aan de leukste merken Libelle, Donald Duck, vtwonen, Autoweek, Tina en nog veel meer.
Voor een mediabedrijf gespecialiseerd in vakbladen ben ik op zoek naar een enthousiaste en energieke Accountmanager. Als Accountmanager ben jij verantwoordelijk voor je eigen succes! Heb jij een commerciële instelling en denk je altijd in kansen? Kom dan snel met mij in contact!
Je gaat vanaf huis bellen voor de bekendste tijdschriften van Nederland. Denk aan de Libelle, Donald Duck, vtwonen en nog veel meer!
Werken bij Triple15 betekent veel gezelligheid in combinatie met hard werken. Je kunt aan de slag voor 24-40 uur per week van 09.00 – 17.00 uur.
Om het werk met jongeren en het systeem mogelijk te maken is de ondersteuning door professionals belangrijk, bijvoorbeeld als het gaat om de administratie en daarvoor hebben zij jou nodig!

Toch nog vragen over de mogelijkheden en/of werkwijze? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.