Werkgevers

Dít kan #Work voor jou betekenen

Jij hebt maar één doel en dat is de ideale kandidaat vinden voor jouw vacature. Dat komt goed uit. Want #Work zorgt ervoor dat jij dat doel behaalt! Of het nu gaat om een starter of een ervaren kracht, tijdelijk, vast, parttime of fulltime: wij nemen het geregel voor jou uit handen. Zodat jij je met andere dingen bezig kunt houden. 

Heb je een toffe opdracht? Dan kijken we samen naar welke dienst daar het beste bij aansluit. Je kunt kiezen uit werving en selectie of uitzenden. Wij hebben de stappen per dienst hieronder alvast voor je op een rij gezet!

Werving en selectie

Heb je een vacature, maar geen tijd of middelen om hem uit te zetten? Dan ben je bij #Work aan het juiste adres. Hoe? Met het #Work 3-stappenplan.
Stap 1: Tijdens een koffie of uitgebreid telefonisch gesprek vertel je ons wat voor kandidaat je zoekt en gaan wij daar direct mee aan de slag.
Stap 2: Wij screenen de kandidaten voor je, voeren de eerste gesprekken en stellen binnen enkele dagen geschikte kandidaten aan je voor, die voldoen aan harde criteria en passen bij jouw bedrijf.
Stap 3: Is er een goede klik? Dan neem je de kandidaat meteen zelf in dienst.
As easy as that!

Uitzenden

Uitzenden via #Work betekent; flexibiliteit, risicoloos én gemak. Met ons ruime netwerk, database en middelen vinden wij in een mum van tijd jouw ideale kandidaat. Hoe? Nou, zo:
Stap 1: Je vertelt ons waarnaar je op zoek naar bent: parttime/fulltime, tijdelijks/vast, starter/specialist en wij gaan er direct mee aan de slag. 
Stap 2: Wij stellenl een geschikte kandidaat aan je voor.
Stap 3: Jij neemt hem of haar aan een wij zorgen voor de betaling van zijn of haar salaris, zodat jij officieel een nieuwe werknemer rijker bent zónder dat je je druk hoeft te maken om eventuele risico’s of administratieve rompslomp. 

Onze vacatures

Ben jij op zoek naar een te gekke en flexibele bijbaan die je niet alleen een boost geeft voor je bankrekening, maar ook de kans om je sociale skills naar een next level te tillen? Ben jij sociaal, energiek en maak jij snel een praatje? Wil jij flexibele werktijden en leuke collega’s? Dan is deze bijbaan als verkoper voor jou!
Jij weet van ieder telefoontje een persoonlijk en prettig gesprek te maken, waarin je de abonnee aan het denken zet: ‘Dat is wel een erg mooie aanbieding. Weet je wat? Ik doe het.’
Werken bij Triple15 betekent veel gezelligheid in combinatie met hard werken. Je kunt aan de slag voor 24-40 uur per week van 09.00 – 17.00 uur.
Werken vanuit huis als sales medewerker voor de mooiste tijdschriften en dagbladen. Denk aan de leukste merken Libelle, Margriet, vtwonen, Autoweek, Tina en nog veel meer.
Werk afwisselend thuis en op kantoor in Amsterdam als klantenservice medewerker.
Voor een leuk bedrijf in de buurt van Alkmaar zijn wij op zoek naar een accountmanager binnendienst.

Toch nog vragen over de mogelijkheden en/of werkwijze? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.