Uitzenden

Flexibel personeel via #Work

Bij uitzenden zorgt #Work ervoor dat jij als opdrachtgever personeel hebt. Dat gebeurt op flexibele basis tegen een afgesproken uurtarief. Jij bepaalt volledig wanneer en hoe lang je iemand nodig hebt. Zodat wij vervolgens aan de slag kan gaan met het vinden van flexibel personeel dat bij jou past. Moet je in een plotselinge personeelsbehoefte voorzien? Dan is uitzenden de beste oplossing! #Work regelt snel een gemotiveerde kracht, zonder de lasten en risico’s van het werkgeverschap. Fijn toch?

Áltijd een pool met flexwerkers

Flexibel personeel komt vaak goed van pas. Zoals bijvoorbeeld tijdens vakantieperiodes, bij piekbelasting, zwangerschapsverlof of een onverwachte ziekmelding. Fluctueert jouw personeelsbehoefte en werk je graag samen met flexibele uitzendkrachten? Dan is een pool iets voor jou! Wat dat precies inhoudt? Heel simpel: wij zorgen voor een pool van ingewerkte uitzendkrachten die je op afroep kunt inzetten om pieken en ziekteverzuim op te vangen. Omdat #Work de flexwerkers voor langere tijd aan de organisatie bind, gaat er nooit kennis ervaring en productiviteit verloren. En jij? Jij hebt geen structurele overbezetting meer nodig en kan jouw continuïteit waarborgen met minder vast personeel. Win, win!

Voordelen van uitzenden

  1. #Work verzorgt de gehele werving en (voor-) selectie
  2. Áltijd een snelle inzet van (flexibele) gemotiveerde medewerkers
  3. #Work biedt vervanging in geval van ziekte
  4. Je betaalt alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren
  5. Geen administratieve rompslomp: #Work betaalt de salarissen uit
  6. #Work draagt alle werkgeversverplichtingen en –risico’s

Wat kost uitzenden?

Goede vraag! Deze beantwoorden wij graag in de vorm van een passend voorstel. Vraag daarom hier een vrijblijvende offerte aan, zodat wij je een gepersonaliseerd aanbod kan doen. Je ontvangt binnen 1werkdag ons voorstel in jouw mailbox.