Werving en Selectie

Ben je op zoek naar een vaste medewerker die je zelf in dienst wilt nemen? Ik help je graag met de werving en selectie van jouw medewerkers. Aan de hand van een functieprofiel dat ik samen met je opstel, wordt de werving door #Work gestart. Ik doe voor jou een voorselectie zodat alleen geschikte eindkandidaten aan jou voorgesteld worden. Alle kandidaten die ik introduceer heb ik face-to-face gesproken. Zit de kandidaat waar je naar op zoek bent ertussen? Dan treedt deze direct bij je in dienst en betaal je aan #Work een fee voor de geleverde dienst. Zit hij/zij er niet tussen? Dan ben je #Work niets verschuldigd.

Voordelen van werving en selectie

  • Bemiddeling voor vaste banen
  • Alle zorgen worden je uit de handen genomen
  • Je bespaart tijd en kosten
  • Expertise in verschillende branches
  • No Cure No Pay

No cure – no pay

Bij werving en selectie opdrachten werk ik altijd volgens het ‘No Cure – No Pay’ principe. Geen resultaat? Geen kosten. Je betaalt #Work alleen als ik mijn werk goed doe en mijn kandidaat daadwerkelijk een arbeidsovereenkomst met jou aan gaat. Stopt de kandidaat binnen de gestelde proeftijd? Dan vind ik kosteloos een nieuwe kandidaat.

Langere proeftijd mogelijk

Wil je een medewerker eerst goed te leren kennen voordat je hem of haar een vast contract aanbiedt? Ik kan geworven kandidaten tot maximaal 5,5 jaar eerst bij jou detacheren voordat je een contract voor onbepaalde tijd aanbiedt.

Wat kost werving en selectie?

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Je ontvangt binnen 1 werkdag een duidelijk voorstel.

Direct vacature plaatsen?

Meld direct een vacature aan dan vul ik hem snel in!

Bel mij terug

Naam

E-mail

Telefoon

Wanneer ben je het beste bereikbaar?