Werving en Selectie

De beste match voor jouw bedrijf

Ben je op zoek naar een vaste medewerker die je zelf in dienst wilt nemen? Met de juiste werving en selectie helpen wij jou aan de beste match voor jouw bedrijf. Samen stellen we een functieprofiel op en wordt de werving door #Work gestart. Doordat #Work een voorselectie voor je doet, weet je dat alleen de meest geschikte kandidaten bij je komen aanschuiven. Alle kandidaten die wij aan je voorstelenl, hebben wij face-to-face gesproken. Want bij #Work staat persoonlijk contact voorop. Álles voor de beste match voor jouw bedrijf.

No cure - no pay

Heb je jouw ideale match gevonden? Dan ben je een leuke, passende werknemer rijker en betaal je aan #Work een fee voor de geleverde diensten. Zat jouw match er niet tussen? Geen zorgen! Dan ben je #Work natuurlijk niets verschuldigd. Bij #Work werk ik namelijk met het ‘No Cure – No Pay’ principe. Dat betekent: Geen resultaat? Geen kosten! Je betaalt dus alleen als mijn kandidaat daadwerkelijk een arbeidsovereenkomst met jou aan gaat. Stopt de kandidaat binnen de gestelde proeftijd? Dan vind #Work kosteloos een nieuwe kandidaat voor je.

Voordelen werving & selectie

  1. #Work verzorgt de gehele werving en (voor-) selectie
  2. Alle zorgen worden je uit de handen genomen
  3. Je bespaart tijd én geld
  4. Gespecialiseerd 
  5. Geen resultaat? Geen kosten!

Wat kost werving en selectie?

De ene klant is de andere niet. Vraag daarom hier een vrijblijvende offerte aan, zodat wij je een gepersonaliseerd aanbod kan doen. Je ontvangt binnen 1 werkdag ons voorstel in jouw mailbox.

Plaats direct jouw vacature

Heb je een leuke vacature waarvoor je personeel zoekt? Meld ‘m hier direct aan bij #Work.