Werkzoekende

Dít kan ik voor jou betekenen

Op zoek naar een uitdagende (bij)baan in de ondersteunende, commerciële of creatieve branche? Parttime, fulltime, tijdelijk, vast, overdag of juist in de avond? Look no further! Bij #Work begeleid ik jou met mijn expertise en enthousiasme door het hele proces heen. Zodat je het uitzoekwerk niet zélf hoeft te doen.

Met mijn ruime netwerk en uitdagende ondersteunende, commerciële en creatieve vacatures help ik jou graag aan een leuke, nieuwe baan! Een leuk extraatje: waarschijnlijk heb ik al direct een toffe functie voor je en anders ga ik speciaal voor jou op zoek.
Het is alvast goed om elkaar te leren kennen zodat ik weet waar jij gelukkig van wordt en welk bedrijf bij jou past. Daarom is het verstandig om jouw gegevens achter te laten zodat ik voor jou aan de slag kan gaan.

Schrijf je in via het inschrijfformulier dan neem ik zo snel mogelijk contact met jou op om de verdere procedure te bespreken. Geen tijd of geen zin om alles in te vullen dan mag je mag altijd bellen, chatten of snel een app sturen!

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Onze vacatures

  • Alkmaar
Werken bij Triple15 betekent veel gezelligheid in combinatie met hard werken. Je kunt aan de slag voor 32-40 uur per week van 09.00 – 17.00 uur.
  • Alkmaar
Je gaat werken voor de hét beste mediamerk van Nederland; DPG. Hieronder vallen diverse kwaliteitskranten zoals AD, Volkskrant en De Trouw.
  • Alkmaar
Telefonisch A-merken verkopen? En ben jij op zoek naar een tijdelijke of vaste baan, waarbij je flexibel kan werken?