Werkzoekende

Dít kan #Work voor jou betekenen

Op zoek naar een uitdagende (bij)baan in de ondersteunende, commerciële of creatieve branche? Parttime, fulltime, tijdelijk, vast, overdag of juist in de avond? Look no further! Bij #Work begeleiden wij jou met onze expertise en enthousiasme door het hele proces heen. Zodat je het uitzoekwerk niet zélf hoeft te doen.

Met ons ruime netwerk en uitdagende ondersteunende, commerciële en creatieve vacatures helpen wij jou graag aan een leuke, nieuwe baan! Een leuk extraatje: waarschijnlijk hebben wij al direct een toffe functie voor je en anders gaan wij speciaal voor jou op zoek.
Het is alvast goed om elkaar te leren kennen zodat wij weten waar jij gelukkig van wordt en welk bedrijf bij jou past. Daarom is het verstandig om jouw gegevens achter te laten zodat #Work voor jou aan de slag kan gaan.

Schrijf je in via het inschrijfformulier dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op om de verdere procedure te bespreken. Geen tijd of geen zin om alles in te vullen dan mag je altijd bellen, chatten of een mail versturen.

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Onze vacatures

Jij weet van ieder telefoontje een persoonlijk en prettig gesprek te maken, waarin je de abonnee aan het denken zet: ‘Dat is wel een erg mooie aanbieding. Weet je wat? Ik doe het.’
Werken bij Triple15 betekent veel gezelligheid in combinatie met hard werken. Je kunt aan de slag voor 24-40 uur per week van 09.00 – 17.00 uur.
Werken vanuit huis als sales medewerker voor de mooiste tijdschriften en dagbladen. Denk aan de leukste merken Libelle, Margriet, vtwonen, Autoweek, Tina en nog veel meer.