Wat kan ik voor jou betekenen?

Zoek je werk voor parttime, fulltime, tijdelijk, vast, overdag of juist in de avond en wil je daarbij begeleid worden door een enthousiaste recruiter die aandacht heeft voor jou als persoon en daadwerkelijk naar je luistert? Dan pas jij bij #Work.
Ik heb een mooi netwerk, met leuke, ondersteunende, commerciële en creatieve vacatures en ik kan niet wachten om jou daarbij te helpen! Waarschijnlijk heb ik direct al een toffe functie en anders ga ik speciaal voor jou op zoek. Het is alvast goed om elkaar te leren kennen zodat ik weet waar jij gelukkig van wordt en welk bedrijf bij jou past. Het is daarom verstandig om altijd jouw gegevens achter te laten zodat ik voor jou aan de slag kan gaan.

Schrijf je dus in via het inschrijfformulier dan neem ik zo snel mogelijk contact met jou op om de verdere procedure te bespreken. Geen tijd of geen zin om alles in te vullen dan mag je mag altijd gezellig bellen of snel een appje sturen!

Veelgestelde vragen

Hoe schrijf ik mij in bij #Work?

Inschrijven gaat online of op locatie.

Online
In het menu zie je ‘Werkzoekenden’, al snel zie je dan ‘Inschrijven’. Klik daarop om jouw gegevens achter te laten. Wanneer je dat hebt gedaan benader ik jou zo snel mogelijk om de verdere procedure te bespreken.

Op locatie
Neem telefonisch, per mail of via whatsapp contact op, dan maken wij een afspraak op kantoor voor een persoonlijke kennismaking.

Loop langs
Kom langs bij de Hoogstraat 14 in Alkmaar!

Hoe neem ik contact op?

Je kunt contact opnemen via de onderstaande gegevens:
Telefonisch of WhatsApp: 06-53890899
Per mail: info@hashtagwork.nl

Ik heb een klacht, waar kan ik terecht?

Wat vervelend. Stuur een mail naar info@hashtagwork en ik los dit zo snel mogelijk samen met jou op!

Vacatures

Bekijk alle actuele vacatures en solliciteer!

Direct inschrijven

Schrijf je in en ik ga voor je op zoek naar de perfecte job!